riverdance I trygge hender med norsk guide

VELKOMMEN TIL DUBLIN

På denne turen får du oppleve Dublin på sitt beste. Høydepunktet er selvfølgelig den fantastiske forestillingen Riverdance. 25 millioner mennesker i 46 land har allerede blitt bergtatt av forestillingens fantastiske dansenummer og rørende vakre keltiske sanger. Vi blir også godt kjent med irenes hyggelige hovedstad, besøker museet EPIC, får tid til å handle og smaker på Guinness. Dette blir en uforglemmelig opplevelse!

Les mer om utfluktene våre her:

  • Sjarmerende Dublin
  • Guinness & Riverdance
  • Butlers sjokoladefabrikk

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705  (mandagfredag, 916) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

 

Ankomst Irland

Vi sjekker inn på hotellet og får tid til å slappe litt av før vi reiser inn til Dublin. Vi spiser middag i det berømte Temple Bar-området. Her er det mange restauranter og stemningsfulle puber. Vi får litt tid til å se oss om i Temple Bar på egen hånd etter middagen. Om noen vil ha en pint på en ekte irsk pub får de muligheten her.

Gjelder for ankomst: 19.08 og 26.08

 

På senere ankomster kjører vi til hotellet hvor vi sjekker inn og får en lett middag.

Gjelder for ankomst 23.08

Måltid inkludert: Middag

 

Velkommen til Dublin

Vi blir bedre kjent med Dublin på en rundtur fra buss. Vi ser blant annet Ha’penny Bridge, de berømte georgianske husene med de fine dørene, huset til Oscar Wilde og mye annet. Vi besøker EPIC, et flott interaktivt museum om irenes utvandring og hvilke spor de har satt i verdenshistorien. Prins Harry og Megan var nylig på besøk her. De ble imponert, og det tror vi du også blir.

Du får fritid i sentrum ved handlegaten Grafton street. Her kan du kose deg med å se i fine butikker, stikke innom et museum eller hilse på den ikoniske statuen av Molly Malone. Et populært sted for å drikke «a cup of tea» er Bewley's i handlegata, og det er mange hyggelige puber i området. Visste du forresten at det var norske vikinger som grunnla Dublin i 841?

 

Inkludert i utflukt: lunsj og middag

 

GuinnessBryggeriet og Riverdance

På vår andre Dublinsutflukt får vi sett litt mer av byen og besøker St. James’s Gate Brewery, Guinnessbryggeriet. Vi lærer om irenes favorittøl og får en pint Guinness (eller noe annet) i baren i åttende etasje med fin utsikt over byen! Museet er veldig populært og har også egen utstilling om de ikoniske reklameplakatene og en utstilling for verdensrekorder (Guinness world records).

I dag blir det fritid i O’Connel Street. Her er det muligheter for handling, utforske byen på andre siden av elven Liffey mer eller krysse Ha’penny Bridge for å rusle i det berømte Temple Bar-området. Lunsj blir på egen hånd i dag.

Vi skal kose oss med en god middag. Om kvelden får vi oppleve Riverdance-showet fra gode seter. Riverdance startet som et pauseinnslag under den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Dublin våren 1994, og ble videreutviklet til å bli en hel forestilling som har høstet fantastiske kritikker på verdensbasis. Over 25 millioner mennesker har sett det! Nå kan du få oppleve denne magiske forestillingen med fantastisk dans og vakker keltisk sang. Det er også innslag med flamenco og amerikansk stepping.

 

Inkludert i utflukt: middag

 

Vet du ikke hva Riverdance er? Se noen klipp fra tidligere opptredener her.

 

BUtlers sjokoladefabrikk

Vi besøker den berømte Butlers Chocolate Factory! Den første butikken ble åpnet i 1932 av Marion Butler som solgte håndlaget sjokolade. Etter hvert ble den kjøpt opp og fikk navnet «Butlers». I dag selges sjokoladen i over 40 land, og den er kjempegod! Vi besøker fabrikkens museum, får en demonstrasjon i hvordan sjokolade produseres og til slutt får vi dekorere vår egen sjokolade. Det blir selvfølgelig også en god del smaking av irenes favorittsjokolade.

 

Gjelder for ankomst 23.08

Inkludert i utflukt: lunsj

 

EN BEHAGELIG OG TRYGG REISE

En viktig grunn til at våre turer har blitt så populære er utvilsomt Nyttig-guiden. Alle våre turer er ledet av våre egne, norsktalende guider. Hun eller han vil ta imot deg på flyplassen i Dublin, og lede alle utfluktene. Med audiosystemer (øretelefon og mottaker) kan du enkelt og tydelig høre hva guiden forteller under omvisninger og guidede byturer. Alle Nytt & Nyttig-guider fullfører årlig førstehjelpskurs i regi av Røde Kors, og er i tillegg utstyrte med hjertestartere. Før du reiser fra Norge og under oppholdet vil du bli oppdatert om hva som skjer gjennom hyggelige tekstmeldinger fra guiden. Skulle det være et nødstilfelle, har du alltid guidens nødnummer for hånden.

 

Ønsker du å vite mer om hotellet vi bruker i Dublin, kan du lese litt om det her.

 

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705 (mandagfredag, 916) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

 

Se avreisedatoer eller bestill din tur her.

 

Ring for påmelding eller spørsmål 52704705

Nytt & Nyttig AS

 fnr 965323538

Longhammarv 11

5536 Haugesund

riverdance I trygge hender med norsk guide
riverdance I trygge hender med norsk guide
riverdance I trygge hender med norsk guide
I trygge hender med norsk guide
riverdance I trygge hender med norsk guide
riverdance I trygge hender med norsk guide
riverdance I trygge hender med norsk guide
riverdance I trygge hender med norsk guide
riverdance I trygge hender med norsk guide